Registrer deg gratis nå
Registrer deg gratis nå
Jeg er:
Mann
Kvinne
Videre >>
Jeg søker:
Mann
Kvinne
Videre >>
Fødselsdato:
Videre >>
Videre >>
Videre >>
Videre >>
Registrer deg nå!

Brukernavn:

e-postadresse:

Klikk her for å logge inn.

Å være singel betyr ikke å ha et kjedelig sexliv

Hvilken singel har aldri opplevd denne situasjonen: I venneflokken er alle sammen lykkelig Forelsket, har fått seg Kjæreste og er full av medfølelse for deg som er den eneste singel. Det kan være kjempe slitsomt å alltid ha noen som spørr deg om du har det bra og om du er sikkert på at du ikke føler deg Ensom når du for tredje gangen i uka må tilbringe kvelden din med forelskede paar. Hva er det egentlig de tror? Det er jo slett ikke sant at å være singel betyr at du ikke har det noe gøy i livet ditt! Mens de andre kanskje glemmer seg bort over partnerlykken er du den eneste som kan ha en het flirt uten at noen er sjalu. Det er jo ikke bare deg som er singel men tusenvis av Sexy menn og kvinner som har nok av krevende forhold og leter etter uforpliktende eventyr! Du vet at å være singel ikke betyr at du kjeder deg i hjel og at du kanskje trenger litt tid til å finne ut hva du vil og hva sexlivet tilbyr. Det som er bra med å være singel er jo at du kan prøve noe nytt!

To singel, en tanke

Når du er singel kan du alltid prøve noe nytt. Bare meld deg på www.singeldating.no og prøv ut hva singellivet har å by deg! På flørtchat finner du mange andre singel som opplever det samme som deg og søker etter en Date eller en uforpliktende flørt. «Jeg har alltid vært en person som visste ikke helt hva den perfekte partnerskapet skulle by for meg», sier Idun fra Hokksund. «Kanskje det er derfor jeg fortsatt er singel? Men jeg må bare si at jeg føler meg helt perfekt sånn som det er akkurat nå! På singeldating.no er det mange som er interessert i profilen min, både menn og kvinner. Jeg hadde aldri trodd før at jeg kunne forelsker meg i en dame, menn jeg tror nesten at det akkurat skjedde med meg! Hun er også singel og vi traff hverandre på singeldating.no. Først var det bare vennskap som forbindet oss men etter hvert fant vi ut at det kanskje kan blir mer. Vi begge to er nå kjempe glad for at vi traff hverandre her og jeg tror at jeg er en skritt videre på veien til å finne ut hvem jeg er.»

Singel liker å flørte på nettet

Det har bevist seg at flere og flere damer som Søker mann eller menn som søker dame melder seg på nettdating for å finne det de leter etter. Internett har blitt møteplass for singel i hvert alder. De fleste som er singel foretrekker nettet foran pub for å flørte. «Her kan jeg være sikkert på at alle som er her er interessert i en flørt! Jeg trenger ikke være redd for at jeg prøver å flørte med noen som ikke er ute for å finne en ny Partner eller noe lignende. Og så er det jo mye billigere å flørte på nett fordi her trenger jeg ikke å bestille drink for damer jeg syns er attraktiv» spøker Jan fra Drammen. Singel på singeldating.no har muligheten til å bli kjent med folk de ellers ikke ville ha møtt og helt uten å betale en eneste krone. Bare prøv det du også. Meld deg på singeldating.no og bli kjent med singel i nærheten din!