Registrer deg gratis nå
Registrer deg gratis nå
Jeg er:
Mann
Kvinne
Videre >>
Jeg søker:
Mann
Kvinne
Videre >>
Fødselsdato:
Videre >>
Videre >>
Videre >>
Videre >>
Registrer deg nå!

Brukernavn:

e-postadresse:

Klikk her for å logge inn.

Lengselen etter en sidesprang

Sidesprang er en tema som er litt vanskelig å snakke om. Det er nok mest uforståelse du får når du forteller en venn at du lengter etter en sidesprang selv om du har Kjæreste. Det er jo ingen som liker å bli bedratt men nesten alle kjenner lengselen etter en sidesprang. Hva skal man så gjøre når man er i en slik dilemma? «Det jeg råde de fleste Damer og menn som lengter etter en sidesprang er å være ærlig med partneren og ikke minst ærlig med seg selv. Du må jo spørre deg hvorfor du har lyst på en sidesprang og hva som kan være konsekvensener! I hverdagen skjer det ofte at det som engang var Kjærlighet blir liggende underveis. Men kanskje din Partner føler samme vei som deg men ikke tørr å snakke om det med deg? Det finnes jo veier å prate om det med din partner og hvis dere virkelig elsker hverandre så finner dere sikkert en løsning som for ekselmpel polyamorie» sier paarterapeuten Jordan C. fra USA. Det som er kanskje det viktigste du burde vite er at du ikke er alene med lengselen etter en sidesprang og på singeldating.no finner du sikkert noen som føler samme vei som deg!

Finn din sidesprang på singeldating.no

Føler du at partnerskapet ikke fylle deg ut? Lengter du etter en sidesprang med en Sexy dame eller mann? Her på singeldating.no kan du utleve dine fantasier og søker etter folk som er åpen for Affærer og sidesprang. Det er flere der ute som også ikker er påfullt av partnerskapet og som trenger en het flørt med deg. Å leve i et fast forhold er resultatet av forestillingen at monogami er den beste veien å være lykkelig. Men hvem er det som kan bestemme over hva du føler og hva du trenger for å ha det bra? Det er visse normer som samfunnet støtter og sidesprang er ikke akkurat en av dem. Men skal du si fra deg sidesprang bare fordi det ikke blir støttet av de fleste? Det er jo ditt liv og du bestemmer selv om du vil være Utro med en fremmed! Det kan jo også opplive og stimulere partnerskapet hvis begge er enige om at de er ikke skapet for monogami. Finn din sidesprang på singeldating.no og lever livet ditt sånn som du tenker det er best.

Sidesprang kan stimulere partnerskapet

De fleste menn og kvinner som finner ut at kjæresten var utro mot dem kan ikke leve med tillitsbrudet og foretrekker å være Singel igjen. Det er jo partner som er veldig sjalu og trenger mye oppmerksomhet. Men når følelsen av å være Forelsket først er over og hverdagen sniker seg inn i forholdet er det mange som ønsker seg sidesprang. Drømmen om en het Date uten forpliktelser og følger setter seg fast inn i hodet og det blir tydelig at du bare trenger å leve drømmene dine. nettdating kan være løsningen av lengselen etter en sidesprang. Her finner du mange som er i samme situasjon som deg og som ønsker seg sidesprang. Nå må du velge om du foretrekker å gjør det din partner forventer av deg eller om du lever ditt liv sånn som du vil. Å være utro mot kjæresten betyr ikke alltid slutten av partnerskapet. Kanskje forestillingen av å ha sex med en fremmed ikke bare stimulere deg men også fantasien av partneren! Sidesprang kan også virke stimulerende for dere begge to og kanskje blir den ingrediensen av forholdet deres som er hemmeligheten av deres lykke!